Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ 0-1

ΠαπάζογλουΟ ΠΑΟΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού κέρδισε στο 119' της παράτασης τον Εορδαϊκό με χρυσό σκόρερ τον Γιώργο Φωτάκη. Μοιραίος για τον Δικέφαλο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Παραλίγο να έχουμε άλλη μια έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου, η οποία αποφεύχθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης, με τον ΠΑΟΚ τελικά να είναι η ομάδα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε θέαμα στο παιχνίδι. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, όμως στην επανάληψη με την είσοδο του Βλάνταν Ίβιτς άλλαξε η εικόνα του ματς.

Το γκολ παρόλα αυτά δεν ήρθε για τον ΠΑΟΚ, αν και έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Σαλπιγγίδη, και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Το φιλί της ζωής έδωσε ο Γιώργος Φωτάκης στο 119', όταν με δυνατή κεφαλιά σκόραρε από κοντά.  

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...