Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Στα άκρα με Γκαλέτι

Στα άκρα με ΓκαλέτιH ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης (9/9), με την οποία γνωστοποιεί πως καταγγέλει τη σύμβαση με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Στα άκρα οι δύο πλευρές, κρίμα για το άδοξο φινάλε.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα καταγγείλει τη συνεργασία της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να λύσουν συναινετικά το μεταξύ τους συμβόλαιο, ενώ ανάλογα θα πράξει και ο 30άχρονος παίκτης.

Οι ερυθρόλευκοι εξιστορούν τα γεγονότα, που έφεραν την κατάσταση στο τέλμα. Η πλευρά του Γκαλέτι, που αναγκάστηκε να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια λόγω προβλήματος υγείας, δεν άλλαξε ρότα ούτε στην τελευταία επαφή που έγινε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στα άκρα.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού αξίωσε όλα τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο. Έξι εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον άτυχο "Λούτσι" να εισπράξει ολόκληρο το ποσό μέχρι και το τέλος της περασμένης σεζόν (2009/10), παρά το γεγονός πως ο Γκαλέτι δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό λόγω του προβλήματος στα νεφρά. Πρόθεση της ΠΑΕ ήταν να αναθέσει στον Αργεντινό ρόλο σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή, αλλά και να διοργανώσει ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του. Όλα αυτά, όμως, πάνε πια περίπατο. Κρίμα για το άδοξο φινάλε σε αυτή τη συνεργασία. Ένας παίκτης που λάτρεψε τον Ολυμπιακό και λατρεύτηκε από τον κόσμο του, αποχωρεί με το χειρότερο τρόπο...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμενη την υποχρέωση να ενημερώσει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας αναφορικά με την υπόθεση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ' όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Vicente Montes απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...