Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Με αποκλεισμό εθνικών οδών - Βουλής απαντούν οι μεταφορείς

Σε κλείσιμο κομβικών σημείων της εθνική οδού και διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησαν την Τετάρτη (22/09) οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, πραγματοποιώντας την απειλή, που "εκτόξευσαν" λίγες ώρες πριν. Ένταση επικράτησε πριν απο λίγο και εξω από τη Βουλή, όταν διαδηλωτές απωθήθηκαν με χημικά. 

Οι μεταφορείς, που διατηρούν 850 οχήματα σε διάφορα σημεία της Αττικής, έκλεισαν για μία ώρα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης, καθώς και στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Διά στόματος του εκπροσώπου των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, Γ. Πασπάτη, οι διαδηλωτές προανήγγειλαν το πρωί της ίδιας ημέρας, ότι θα κλείσουν δρόμοι, όπου υπάρχουν παραταγμένα φορτηγά.

Εν τω μεταξύ, έξω από τη Βουλή "ξενύχτησαν" εκατοντάδες μεταφορείς, που διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο για το άνοιγμα των εμπορευματικών μεταφορών.

Από το πρωί, οι μεταφορείς προχώρησαν σε κλείσιμο της Λεωφόρου Αμαλίας, ενώ δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία στη Βασ. Σοφίας από τη συμβολή της με την Λ. Αμαλίας μέχρι την Ακαδημίας.

Ένταση και χρήση δακρυγόνων έξω από τη Βουλή

Μόλις οι διαδηλωτές πληροφορήθηκαν ότι το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε, προκλήθηκε ένταση και ακούστηκαν συνθήματα κατα της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού.

Όταν μάλιστα μια ομάδα μεταφορέων κινήθηκε προς το περιστύλιο της Βουλής, άνδρες των ΜΑΤ τους "μπλόκαραν" και τους απώθησαν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...