Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Χάος στη Μεταμόρφωση

 

 Μπλακ άουτ στην κίνηση των Ι.Χ. στην Εθνική Οδό στη Μεταμόρφωση, καθώς πεζοί αυτοκινητιστές έκλεισαν το δρόμο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η αστυνομία ακίνητη παρακολουθεί και προσπαθεί να διοχετεύσει από παρόδους τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Ασταμάτητοι είναι οι οδηγοί και ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων οι οποίοι ανακαλύπτουν συνεχώς νέους τρόπους για να προκαλούν κομφούζιο.
Αυτή την ώρα επικρατεί το αδιαχώρητο στη Μεταμόρφωση Αττικής καθώς περίπου 20 άτομα, οδηγοί και ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν τα φορτηγά τους παραταγμένα στο πλάι της εθνικής, εισέρχονται ξαφνικά πεζοί μέσα στο δρόμο.
Το αποτέλεσμα είναι να φρενάρουν τα οχήματα, να σταματάνε, έτσι κι αλλιώς είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση, και να μην κουνιέται το παραμικρό.
Κι όλα αυτά λίγες ώρες μετά την προειδοποίηση του κ. Βούγια ότι θα παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες όμως επί του παρόντος απλώς παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...