Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πιάσε με αν μπορείς

Χιλιάδες είναι τα θύματα ενός καλοντυμένου απατεώνα, για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ. Χτυπάει στα αεροδρόμια λέγοντας απίθανες ιστορίες και αποσπώντας ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Έχει εξαπατήσει χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες σε περισσότερα από 38 αεροδρόμια του κόσμου. Πάντα καλοντυμένος εμφανίζεται στα θύματά του λέγοντας τους ότι έχασε την πτήση του και αφού τους συστήνεται άλλες φορές σαν Τόμ, άλλες σαν Τζόν και άλλες  σαν Μάικ τους εξαπατά αποσπώντας χρήματα για να μπορέσει όπως λέει να επικοινωνήσει με τους δικούς του.
Πρόκειται για τον δαιμόνιο Άντριου Γκράντον για τον οποίο έχει εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης η Ιντερπόλ. Ο Άντριου αποσπά μικροποσά από τους ανυποψίαστους πολίτες, μεταξύ 30 και 50 ευρώ, υποδυόμενος τον επιχειρηματία που έχει χάσει την πτήση του.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους είναι χιλιάδες ο κόσμος που έχει εξαπατήσει και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια τα χρήματα που έχει αποσπάσει.
Έως σήμερα οι αρχές δεν είχαν εικόνα του πολυταξιδεμένου "φαντομά" αλλά  μόλις χτες ήρθε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το διαβατήριό του.
Ο Σουηδός επιχειρηματίας Τόμυ Φόρσελ κατάφερε να τον φωτογραφίσει τον Άντριου την περασμένη εβδομάδα στη Φραγκφούρτη.
"Ήμουν στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης. Όταν ήρθε σε μένα μου είπε ότι είχε χάσει την πτήση του και χρειάστηκε 34 ευρώ. Δεν φορούσε γραβάτα. Μιλήσαμε. Μου έδωσε τα στοιχεία του λέγοντας μου ότι θα μου επιστρέψει τα χρήματα" και συνέχισε λέγοντας "Τον φωτογράφισα. Έμαθα μετά από μέρες ότι ήταν ένας απατεώνας".
Πιάσε με αν μπορείς… λέει εδώ και οκτώ χρόνια ο Άντριου.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...