Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πάρτι με 14 ιερόδουλες για την Εθνική Μεξικού!

  

 Ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, παίκτες της εθνικής ομάδας διοργάνωσαν πάρτι με τη συμμετοχή 14 ιερόδουλων και μίας τρανσέξουαλ (video)!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η μεξικανική ιστοσελίδα "La Aficion", η οποία υποστηρίζει πως το όλο σκηνικό έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση με την Κολομβία την περασμένη εβδομάδα, με τους παίκτες των "αζτέκας" να γιορτάζουν στο ξενοδοχείο "Camino Real" τη φιλική νίκη με 1-0, έχοντας προσκαλέσει και αρκετές κοπέλες "ελευθέρων ηθών".
Οι φωτογραφίες μάλιστα των Κάρλος Βέλα, Κάρλος Σαλσίδο και Φρανσίσκο Ροντρίγκες, μαζί με μία ξανθιά γυναίκα ονόματι Τζένα (αγνοώντας πως ήταν τραβεστί) έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, γεγονός που έχει αναγκάσει την μεξικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ξεκινήσει έρευνα για το θέμα.

Από την πλευρά τους ωστόσο, οι παίκτες αρνήθηκαν με δηλώσεις το βράδυ της Πέμπτης ότι πλήρωσαν για να απολαύσουν ερωτικές υπηρεσίες "συνοδών", υποστηρίζοντας πως είχαν απλά "κλείσει" ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

"Εάν υπάρχει κάποιο πρόστιμο να πληρώσω, καλώς. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, αλλά οι εφημερίδες γράφουν ότι προσλάβαμε 15 ιερόδουλες, συμπεριλαμβανομένης και μίας τραβεστί, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Ήπιαμε μερικά ποτά παραπάνω και δεν έγινε κάτι άλλο",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Φούλαμ, Κάρλος Σαλσίδο.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν οι εφημερίδες "El Universal" και "Diario de Mexico", το πάρτι που έλαβε χώρα στο Μοντερέι κόστισε γύρω στις 1600 λίρες, σε αυτό πήραν μέρος όλοι οι διεθνείς άσοι, ενώ δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάποιος εξ αυτών έκανε σεξ με κάποιες από τις "συνοδούς" που βρίσκονταν -αποδεδειγμένα- την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο.


Ο Κάρλος Σαλσίδο με την "πέτρα του σκανδάλου" Τζέμα

  

 Ο Κάρλος Βέλα μαζί με την περιβόητη Τζέμα

  

 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...