Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Porn stars: Νέες, ωραίες, σέξι και κάτω των 25

 

 Οι περισσότερες στην Αμερική ούτε μπύρα δεν θα έπιναν. Δεν διστάζουν όμως να προβάλουν τα προσόντα τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις ταινίες τους.

Aletta Ocean

  

 

Είναι μόλις 23 ετών κι όμως έχει και βραβείο για την «ερμηνεία» της. Κατάγεται από την Ουγγαρία και στην μικρή καριέρα της έχει γυρίσει περίπου 76 ταινίες. Τα συχνότερα ονόματα που χρησιμοποιεί στις ταινίες της είναι Artemis Gold, Aletta Florencia, Aletta Alien, Aletta και Doris.

Amy Reid


  
 


Γεννημένη στη Γερμανία, μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, η Reid ή «Devin Valencia» στα 25 της χρόνια έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στην πορνογραφική βιομηχανία. Έκανε το ντεμπούτο της το 2005 κι από τότε έχει γυρίσει περισσότερες από 350 ταινίες. Για αρκετές μάλιστα απ’ αυτές έχει βραβευτεί κιόλας.

Ava Rose


 

Έκανε το ντεμπούτο της το 2006 σε ηλικία μόλις 20 ετών. Όπως η ίδια έχει δηλώσει είχε πολύ κακή φήμη στο σχολείο και πριν γίνει πορνοστάρ εργάζονταν ως stripper. Έχει γυρίσει περισσότερες από 86 ταινίες και σαρώνει τα βραβεία από το 2006 μέχρι και σήμερα. Το δρόμο της ακολούθησε και η μικρή της αδερφή, Mia Rose, με την οποία έχουν γυρίσει αρκετές ταινίες μαζί, χωρίς όμως ποτέ να κάνουν σεξ οι δύο τους.

Jenny Hendrix


 
 

Μπήκε στην πορνογραφική βιομηχανία σε ηλικία 19 ετών, και σήμερα στα 24 της είναι πλέον καταξιωμένη πορνοστάρ. Έχει γυρίσει 110 ταινίες στις οποίες εμφανίζεται με τα ψευδώνυμα Ariel, Hannah Hendrix και Jenny Hendricks. Γεννήθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, ωστόσο η εξωτική της ομορφιά οφείλετε στην ιταλική-φιλιππινέζικη καταγωγή της.

Lela Star

 
 
 

Η Λατίνα πορνοστάρ κατάγεται από την Κούβα και είναι μόλις 25 ετών. Έχει γυρίσει περίπου 95 ταινίες με το ψευδώνυμο Layla και έχει βραβευτεί για τις περισσότερες από αυτές. Ξεκίνησε την καριέρα της αμέσως μόλις έκλεισε τα 18 και σ’ ένα μόνο χρόνο είχε γυρίσει 40 ταινίες.

Lexi Belle


 
 

Δούλευε σ’ ένα βιντεοκλάμπ όταν την προσέγγισαν για να γυρίσει την πρώτη της ταινία. Είναι 22 ετών κι όμως έχει γυρίσει περισσότερες από 230 ταινίες. Στην πρώτη της μάλιστα, όπως έχει δηλώσει, ήταν η πρώτη φορά που έκανε σε κάποιον στοματικό έρωτα. Θα την βρεις με το ψευδώνυμο Lexi Williams ή Nollie.

Missy Stone


 

Η αμερικανή πορνοστάρ είναι 23 ετών, και μέσα στα 3 χρόνια καριέρας έχει γυρίσει περίπου 80 ταινίες. Συνήθως εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Misty και το 2009-2010 σάρωσε τα βραβεία των πορνοστάρ. Πέρα από ταινίες έχει γυρίσει αρκετά βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Nikki Jayne


 

Είναι πολύ επιλεκτική στις ταινίες της, γι’ αυτό κι έχει γυρίσει μόνο 12. Κι όμως έχει κερδίσει περισσότερα από 9 βραβεία γι’ αυτές. Στα 18 της αύξησε το στήθος της και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Λίγο αργότερα μπήκε στην βιομηχανία του πορνό σε ηλικία 23 ετών. Σήμερα στα 25 της είναι πλέον καταξιωμένη πορνοστάρ.

Sadie West



 

Είναι μόλις 22 ετών κι όμως έχει γυρίσει περισσότερες από 70 ταινίες. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 20, ενώ πριν εργαζόταν ως stripper. Το πρώτο της γύρισμα ήταν για βίντεο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίστηκε solo. Μόλις 2 μήνες αργότερα γύριζε την πρώτη της ταινία.

Tori Black

  

 

Γεννημένη στην Ουάσινγκτον, έκανε το ντεμπούτο της το 2007 σε ηλικία 19 ετών. Σήμερα σε ηλικία 21 έχει γυρίσει 200 ταινίες, έχει κερδίσει περισσότερα από 15 βραβεία και φυσικά συνεχίζει ακάθεκτη. Συνήθως εμφανίζεται στις ταινίες της με το ψευδώνυμο Beth ή Tori. 

men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...