Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

"Θα έδινα το γόνατό μου στον Κακά..."

 

 Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ δεν βάζει τα... κλάματα για το γεγονός ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Κακά μέχρι το Νοέμβριο, ενώ προκάλεσε αίσθησή όταν είπε πως ευχαρίστως να έδινε το δικό του γόνατο στον Βραζιλιάνο άσο για να αγωνιστεί!

"Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον Κακά. Δεν υπάρχει, τελεία. Δεν κλαίω για αυτόν", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού της "βασίλισσας", για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος.
"Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γόνατό του, εάν ήταν δυνατό θα του έδινα το δικό μου και θα πήγαινα στον πάγκο. Όταν επιστρέψει στη δράση ο Κακά θα έχουμε πετύχει ένα χτύπημα εκατομμυρίων με μηδέν κόστος".

Αναφορικά δε με την περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ, ο οποιός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει από τη Βρέμη στη Μαδρίτη, ο "special one" δεν έδωσε κάποια είδηση στους εκπροσώπους του  Τύπου, λέγοντας σχετικά:

"Δεν θα μπορούσα να πω όχι στην έλευση ενός μεγάλου παίκτη, είτε αυτός είναι επιθετικός, είτε αμυντικός, είτε μέσος. Δεν θέλω ωστόσο να δημιουργήσω πίεση στη διοίκηση".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...