Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ίβκοβιτς: "Τώρα είμαι εγώ εδώ"

Περιστοιχισμένος από τους Βαγγέλη Αγγέλου και Μίλαν Τόμιτς, τους δύο άμεσους συνεργάτες του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ντούντα, που έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας, ήταν ευδιάθετος και φρόντισε να ρίξει το γάντι στον κουμπάρο και μεγάλο φετινό ανταγωνιστή του, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σταθερός και σίγουρα είχε πιο ισχυρό προπονητικό τιμ. Φέτος, όμως, δεν θα έχει τόσο μεγάλο πλεονέκτημα", δήλωσε κάνοντας σαφές πως τώρα ήρθε αυτός να "καθαρίσει" για τον Ολυμπιακό!

Έτσι κι αλλιώς, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πάντα στην καρδιά του από την προηγούμενη παρουσία του σε αυτούς και δεν το έκρυψε: "Για πρώτη φορά επιστρέφω σε ομάδα που έχω δουλέψει ξανά στο παρελθόν. Το σκέφτηκα πάρα πολύ και δεν θα το έκανα για κανέναν άλλον, εκτός επό τον Ολυμπιακό", τόνισε.

Ο Ίβκοβιτς υποστήριξε πως είναι πιθανό να μη γίνει άλλη μεταγραφή, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα είναι φέτος πολύ καλός: "Ίσως να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή, γιατί είναι καλό το υλικό έτσι κι αλλιώς. Αν πάντως βρεθεί κάποιος καλός παίκτης, θα τον πάρουμε. 'Εχουμε έμπειρους Έλληνες, δεν έχουμε σούπερ σταρ όπως ο Κλέιζα και Τσίλντρες, αλλά μπορούμε να φτιάξουμε με αυτούς τους παίκτες μια πολύ καλή ομάδα".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...