Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ουγγαρέζος!

Αν περιμένεις να δεις φωτογραφίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου να λιάζεται κάτω από τον καυτό ήλιο, τότε λυπάμαι αλλά θα σε στεναχωρήσω! Ο γνωστός παρουσιαστής όπως μαθαίνουμε από την Espresso, τρέχει καλοκαιριάτικα στα νοσοκομεία  από σφίξιμο και έντονους πόνους στο στήθος.

Οι ενοχλήσεις στο στήθος δεν τον άφησαν σε ησυχία μια ολόκληρη βδομάδα και αφού προσπάθησε μάταια να ξεπεράσει μόνος του το πρόβλημα και είδε και απόειδε, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του γιατρού που του συνέστησε αναλγητικά για να μπορέσει να αναρρώσει.


Ο Δημήτρης, δεν άφησε τους διαδικτυακούς του φίλους να τον ψάχνουν (μάταια) στα νησιά αφού στη σελίδα του στο twitter δεν ξέχασε να τους ενημερώσει σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του γράφοντας: " Πάω νοσοκομείο. Έχετε γεια" και όπως ήταν λογικό οι ευχές για ταχεία ανάρρωση έπεφταν βροχή στον Ουγγαρέζο!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις το φετινό καλοκαίρι του βγήκε ολίγον ξινό αλλά τώρα είναι σε φάση που αναρρώνει και αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα, αφού παίρνει σχολαστικά την αντιβίωση που του έδωσε ο γιατρός του.


Τώρα λοιπόν που πατάει ξανά στα πόδια του  μπορεί να κάνει σχέδια για χαλάρωση στην Πάτμο -όπου θα βρεθεί με τους φίλους του- πριν ξεκινήσει μια ακόμη πολύ έντονη επαγγελματικά χρονιά που για την ώρα θα περιλαμβάνει σίγουρα τη συνεργασία του με το Mad. Περαστικά του λοιπόν και ας ελπίσουμε ότι θα ανάψει κανα κεράκι στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου!

loipon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...