Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τα φονικά σαγόνια

 

Ένας 31χρονος Αυστραλός σέρφερ έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση καρχαρία την οποία δέχθηκε κοντά στο Γκρέισταουν, 270 χλμ νοτίως του Περθ.

Ο Νίκολας Έντουαρντς πατέρας δύο παιδιών, απολάμβανε την τελευταία μέρα στη παραλία κάνοντας το αγαπημένο του σπόρ αφού σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα πετούσε για το Goldfields επιστρέφοντας στη δουλειά του.
Ο Αυστραλός σέρφερ φώνζε συνέχεια "Καρχαρίας, καρχαρίας", καθώς πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνειας. Ο καρχαρίας του έκοψε στα δύο τη σανίδα και του θρυμμάτισε κυριολεκτικά το πόδι του. Οι διασώστες τον βρήκαν αναίσθητο στα βράχια και λευκό σαν το πανί, όπως είπαν.
Επί 20 λεπτά του έκαναν μαλάξεις στη καρδιά πριν έρθει το ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μάργκαρετ Ρίβερ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
"Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που είδε ένα σέρφερ να πέφτει από την ιστιοσανίδα του και στη συνέχεια να χάνεται από το οπτικό του πεδίο. Πήγα ως την παραλία και είδα η ίδια τον καρχαρία", δήλωσε η Κασάντρα Φίσερ ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Γκρέιστάουν.
Πριν από έξι χρόνια ένας ακόμα σέρφερ έχασε τη ζωή του στο Γκρέιστάουν ύστερα από επίθεση καρχαρία.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...