Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Στέλνουν Στοΐκοβιτς οι Πορτογάλοι

Στέλνουν Στοΐκοβιτς οι ΠορτογάλοιΣτην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας, Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο 27χρονος πορτιέρο της Σπόρτινγκ παραχωρείται έναντι των 700.000 ευρώ και οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο διεθνής Σέρβος γκολκίπερ δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Πάολο Σέρτζιο με αποτέλεσμα να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Στοΐκοβιτς μέχρι πρόσφατα αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Σερβίας, ωστόσο αν δεν βρει σύντομα ομάδα για να πάρει παιχνίδια τότε δεν έχει ελπίδες για να βρεθεί εκ νέου στα αρχικά πλάνα του τεχνικού, Ράντομιρ Άντιτς.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Πειραιά θα φάνταζε ως ο ιδανικός προορισμός για τον παίκτη, ο οποίος μάλιστα παραχωρείται ακόμα και ως δανεικός.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αν ισχύουν τα λεγόμενα των Πορτογάλων, να έχουμε εξελίξεις από Δευτέρα με τον 27χρονο τερματοφύλακα.



redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...