Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Hot models... in Athens

Hot models... in Athens 

Ένας νέος διαγωνισμός καλλιστείων γεννήθηκε φέτος το καλοκαίρι, με σκοπό να γίνει θεσμός, αυτή τη φορά για την ανάδειξη των πιο hot φωτομοντέλων της χώρας.

Με 14 σέξι φιναλίστ να ποζάρουν on stage προκειμένου να κερδίσουν το μεγάλο τρόπαιο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες ο διαγωνισμός, από τον οποίο νικήτρια -Miss Athens photomodel- αναδείχθηκε η Ιουλία Βασιλιάδου. Το μοντέλο εν μέσω χειροκροτημάτων δεχόταν την ανθοδέσμη του και δεν έκρυβε τη χαρά του. Αλλωστε, από μικρό κορίτσι ονειρευόταν έναν τίτλο ομορφιάς προκειμένου να κατακτήσει τις πασαρέλες.
Η Ιουλία, αλλά και τα υπόλοιπα «καυτά» κορίτσια πόζαραν live μπροστά στα μάτια των θεατών και στον καλλιτεχνικό φακό του διεθνούς φήμης φωτογράφου Πάνου Γκέκα. Εκτός από τη μεγάλη νικήτρια, τυχερά ήταν πέντε ακόμη κορίτσια που ονειρεύονται και εκείνα καριέρα ανάλογη με της Βίκυς Κουλιανού, της Ελενας Κουντουρά και των άλλων σπουδαίων μοντέλων που έκαναν γνωστή την ελληνική ομορφιά και στο εξωτερικό. Η Μαρία Ταμπουράκη πήρε τον τίτλο της Miss Photo Girl, η Γιούλια Πουντούδη αυτόν της Miss Style, η Ελενα Μαντζουράνη κατέκτησε τον τίτλο Miss Face, η Νικολέτα Καρύδη αυτόν της Miss Body και η Eφη Τσίμτζη της Miss Models only.
Η διοργάνωση έγινε από το πρακτορείο μοντέλων Models only, σε συνεργασία με το «Grande Secreto Magazine Free Press». Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν το μοντέλο Βανέσα Χολέβα, ενώ τον χώρο είχαν κατακλύσει γνωστές καλλονές, ανάμεσά τους η Αξια Ανδρεαδάκη και η Ελενα Σκαφίδα. Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς είχε αναλάβει ο Κώστας Κούντος.


 
 
 
 
   

 gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...