Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Μπαμ" με Γκατούζο ο Ολυμπιακός

Oι Ιταλοί γράφουν για Γκατούζο! 

 Ο Ολυμπιακός θέλει ένα "σκυλί" στη μεσαία γραμμή και εν ευσταθεί το ιταλικό σενάριο η ομάδα θα πετύχει διάνα. Όπως αναφέρει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στο ερυθρόλευκο στόχαστρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης του Ιταλικού αμυντικού μέσου βρίσκεται, ήδη, στην Ελλάδα!

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι έτοιμος να κάνει το μεγαλύτερο "μπαμ" στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι στη χώρα μας. Η Ιταλία έχει βουίξει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επί μία εντεκαετία "ροσονέρο", Τζενάρο Γκατούζο και, όπως επισημαίνεται, ο ελληνικός σύλλογος βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή!

Η πειραϊκή ομάδα ψάχνει έναν πρωτοκλασάτο αμυντικό μέσο και το ιταλικό "μπουλντόγκ", με τις 73 διεθνείς συμμετοχές (ένα γκολ στο ενεργητικό του), είναι ό,τι πρέπει. Ο 32άχρονος (9/1/1978, ύψος 1.75, βάρος 76 κιλά) διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το καλοκαίρι του 2012, αλλά ο σύλλογος του Μιλάνου είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα (σ.σ. είναι πολλά, για αυτό και δεν τα αναφέρουμε), ο ατζέντης του Ιταλού αμυντικού μέσου, Αντρέα Ντ' Αμίκο, είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως, ήδη, ο Ντ' Αμίκο βρίσκεται στην Ελλάδα! Από τον πειραϊκό σύλλογο επιβεβαιώνεται πως έχουν υπάρξεις συζητήσεις με τον συγκεκριμένο ατζέντη, ωστόσο αυτές δεν αφορούν τον Γκατούζο.

Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, Γκατούζο, μπορεί να μη διαθέτει δημιουργικές ικανότητες, αλλά είναι αμυντικός χαφ που "δαγκώνει". Ο Ολυμπιακός, δεν έχει τέτοιον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του. Μην ξεχνάμε πως στα σχέδια των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας υπάρχει και η απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου, με περισσότερες επιθετικές δυνατότητες. Ο Τζενάρο είναι "σκυλί του πολέμου" και κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Είναι ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του Ολυμπιακού: τα δίνει όλα για τη φανέλα, έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα το απαράμιλλο πάθος του.
 
redplanet.gr

1 σχόλιο:

aggeloukos είπε...

RE PIOS GATUZO...PARTE TON KOUTSOUMA!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...