Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Προς "ναυάγιο" με Γκαλάς

Προς "ναυάγιο" με ΓκαλάςΑκόμα πιο δύσκολη φαντάζει πλέον η περίπτωση του Γουιλιάμ Γκαλάς για τον Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Γόντικας και οι μάνατζερ του Γάλλου στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα, με τους μάνατζερ του Γκαλάς να ζητούν 2,2-2,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τον παίκτη τους, αλλά τον Γόντικα να μην αξιώνει περισσότερα από 1,7 εκατομμύριο ευρώ για το διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Κατά την αποχώρησή τους από τα γραφεία, οι μάνατζερ του Γκαλάς αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, ενώ φαίνονταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταφύγει σε άλλες λύσεις, με επικρατέστερες να είναι αυτές των Κρις και Βίκτορ Κάσερες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Λιόν είναι φυσικά πρώτος στη λίστα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει πρώτα να περιμένει τι ακριβώς θα γίνει με την ομάδα του. Η Λιόν πρότεινε νέο μονοετές συμβόλαιο στον παίκτη, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται από αυτήν την προοπτική, καθώς θα προτιμούσε ένα συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Οπότε είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα ή αν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την άλλη, για τον... χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία, Κάσερες, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με την ομάδα του, τη Λιμπερτάδ για να διαπιστώσουν το ποσό πώλησης του 25χρονου διεθνή στόπερ.

Ο άσος της Παραγουάης αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Κάρλος Φρέιτας, που γνωρίζει καλά την αγορά της Λατινικής Αμερικής έχοντας μεγάλες διασυνδέσεις.

Εικόνα του Κάσερες είχαμε τόσο από το φιλικό με την Εθνική Ελλάδος στην προετοιμασία της Παραγουάης, όσο και από τις αναμετρήσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...