Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Μες την καλή χαρά": Ετοιμάζεται με νέες αφίξεις... για την επόμενη σεζόν

"Μες την καλή χαρά": Ετοιμάζεται με νέες αφίξεις... για την επόμενη σεζόν
Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν τα Σαββατοκύριακά μας θα είναι πολύχρωμα, χαλαρά, και ….μες στην καλή χαρά! Το «Μες στην καλή χαρά»,  τα Σαββατοκύριακα, θα βάζει χρώμα στα πρωινά μας και θα μας κρατά την καλύτερη συντροφιά! Συνεχίζει στην εκπομπή ο  παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ενώ η  συντροφιά μεγαλώνει αφού προστίθενται δύο νέα φρέσκα πρόσωπα.
Ο Βασίλης Λιάτσος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, με σπουδές στα Οικονομικά και την αθλητική δημοσιογραφία, θα κάνει το ντεμπούτο του στο «Μες στην καλή χαρά» με ρεπορτάζ και ειδήσεις από την επικαιρότητα. Νέο πρόσωπο και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, που αν και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακά, φέτος δοκιμάζεται τηλεοπτικά. Ο Παύλος Σταματόπουλος συνεχίζει επίσης για τρίτη χρονιά στην πρωινή παρέα του Σαββατοκύριακου.
Η κεφάτη παρέα του «Μες στην καλή χαρά» θα βάζει πολύχρωμες πινελιές και ταξιδιάρικες μελωδίες στα Σαββατοκύριακά μας με διάθεση πάντα…μες στην καλή χαρά!


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...