Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ρόμενταλ: "Είμαι Ολυμπιακός"

Ρόμενταλ: "Είμαι Ολυμπιακός" 

 Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια στον Θρύλο. "Είμαι Ολυμπιακός και ήρθα για το πρωτάθλημα", ήταν τα πρώτα λόγια του Δανού, που με το "καλημέρα" έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά πού ήρθε. 

O Nτένις Ρόμενταλ θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό του μεγάλου Λουτσιάνο Γκαλέτι στην δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής. Το νέο απόκτημα του Θρύλου είναι και επίσημα ερυθρόλευκος, καθώς έβαλε την υπογραφή του σήμερα σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης έτυχε θερμής υποδοχής από περίπου 30 φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι καλοσώρισαν το νέο απόκτημα της ομάδας. Μάλιστα, ο ατζέντης του Σόρεν Λέρμπι αποθανάτισε τις στιγμές μέσω της καμέρας του κινητού του τηλεφώνου.  

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...