Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Βιτσιόζος μέχρι θανάτου

 
 
Τα ερωτικά παιχνίδια δεν είχαν αίσιο τέλος για έναν πολυεκατομμυριούχο ο οποίος δολοφονήθηκε με βάρβαρο τρόπο φέρνοντας στο νου σενάρια ταινίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χέρμαν Ροκφέλερ επιθυμώντας να κάνει την ερωτική ζωή του πιο πικάντικη έβαλε αγγελία σε περιοδικό για ανταλλαγή συντρόφων.
Ο 52χρονος από τη Μελβούρνη πατέρας δύο παιδιών ήρθε σε επαφή με ένα ζευγάρι που ανταποκρίθηκε στην αγγελία του και έτσι ξεκίνησε το ερωτικό παιχνίδι.
Στην πρώτη τους συνάντηση η συμφωνία ήταν εκείνος να συνευρεθεί ερωτικά με τη σύζυγο του Μάριο Σέμπρι, Ντένι Μπέρναντετ ενώ ο Σέμπρι θα έβλεπε με την προϋπόθεση ότι στο δεύτερο ραντεβού θα γινόταν το ανάποδο.
Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα της δεύτερης συνάντησης ο Ροκφέλερ... δεν έφερε μαζί τη σύζυγό του επικαλούμενος δικαιολογίες του τύπου "είναι άρρωστη", ενώ είπε στον Σέμπρι "έλα τώρα άσε με να κάνω ένα στα γρήγορα με τη γυναίκα σου"!
Αυτό εξαγρίωσε τον Σέμπρι ο οποίος τον αποκάλεσε εγωιστή. "Χρησιμοποίησες καλά καλά τη γυναίκα μου και τώρα θες και άλλο" είπε χαρακτηριστικά.
Επόμενο ήταν να ανάψουν τα αίματα με τον Σέμπρι να γρονθοκοπεί τον Ροκφέλερ με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Μετά τον άγριο καβγά, το ζεύγος τοποθέτησε στο πορτμπαγκάζ τον Σέμπρι και πήγαν να αφήσουν το άψυχο σώμα του  στην Βικτώρια, αλλά μη μπορώντας να βρουν κατάλληλο σημείο, τον φύλαξαν στο γκαράζ για δύο μέρες μέχρι που τον διαμέλισαν με πριόνι και τον έκαψαν.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ζεύγους ο Ροκφέλερ είχε συστηθεί ως Άντυ Κίνγκστον και ισχυριζόταν ότι ήταν η πρώτη φορά που θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο ερωτικό παιχνίδι.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν επιθυμούσε να κάνουν όργια οι τρεις τους και όχι μαζί με τη γυναίκα του η οποία όπως υποστηρίζει η αστυνομία δεν ήξερε τίποτε για όλα αυτά.
Καταλύτης στην ανακάλυψη των δολοφόνων του Ροκφέλερ δεν ήταν η γυναίκα του, αλλά μία άλλη γυναίκα, η επί 27 συναπτά έτη ερωμένη του, Λίσα και το GPS στο αυτοκίνητό του.
Η Λίσα ήταν αυτή που τηλεφώνησε στην αστυνομία και πληροφόρησε τις αρχές ότι ο Ροκφέλερ είχε κρυφό κινητό, αλλά ούτε και αυτή γνώριζε ότι ο εραστής της, εκτός από παντρεμένος, ήταν και "λάτρης" ομαδικών ερωτικών συνευρέσεων.
Η σορός του βρέθηκε οκτώ μέρες από τη δήλωση εξαφάνισής του, στη πίσω αυλή του σπιτιού και το ζεύγος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.  Αναμένεται να δικαστεί στις 27 Ιουλίου.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...