Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πρόταση ανανέωσης σε Μαραντόνα

Πρόταση ανανέωσης σε ΜαραντόναΗ ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας είναι έτοιμη να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Μαραντόνα, καθώς αναμένεται να του κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τέσσερα χρόνια.


Η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Χούλιο Γκροντόνα και του Μαραντόνα θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να του προτείνει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με σκοπό να καταφέρει ότι δεν κατάφερε στη Νότιο Αφρική, να οδηγήσει την Αργεντινή στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της μισητής Βραζιλίας το 2014, με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα.

"H 5η θέση δεν είναι αυτή που περιμέναμε, ωστόσο, δεν είναι υποτιμητική", τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αργεντίνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στο πλευρό του Μαραντόνα είναι και η Πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ, με πρόσφατες δηλώσεις υποστήριξης προς το πρόσωπο του, ενώ έχει προτείνει και την δημιουργία αγάλματος.

Ο Μαραντόνα παρότι απογοητευμένος από την εξέλιξη του Μουντιάλ, εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της αγαπημένης του Αργεντινής, με την οποία αναδείχθηκε για πολλούς ως ο κορυφαίος παίκτης που έχει περάσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...