Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Έλληνας, το αμόρε της Gaga (VIDEO)

 

Ένας Έλληνας θεός μάγεψε την εκκεντρική Lady Gaga. Ο λόγος για το μοντέλο Γιάννη Μαρκουδάκη, ο οποίος επάξια έχει κερδίσει το ψευδώνυμο "The Body". Ο Γιάννης πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Lady Gaga "Eh, Eh, Nothing Else I Can Say" στο οποίο υποδύονται μάλιστα το ζευγάρι.


Φαίνεται πως η Lady Gaga δεν είχε τίποτε άλλο να πει μόλις είδε τον Greek lover και παραδόθηκε στην αγκαλιά του. Στο βίντεο κλιπ  η Lady Gaga και ο Γιάννης ερωτοτροπούν, χαϊδεύονται τρυφερά και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

  

Τον Δεκέμβριο μάλιστα που ο Έλληνας φωτογραφήθηκε από τον Alex Steph στο Palm Spring για το περιοδικό Ohlala, η Lady Gaga ήταν δίπλα του, ενώ προσφάτως ο πανύψηλος μελαχρινός την συνόδευσε στο πάρτι του περιοδικού «Time» για τα 100 πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.
Ο γοητευτικός Έλληνας έχει δουλέψει ως μπάρμαν και μοντέλο, ενώ έχει κάνει πασαρέλα για διεθνείς οίκους, μεταξύ των οποίων και ο John Galliano.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...