Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Κλείνει ο Μιραλάς

Κλείνει ο Μιραλάς Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τη Σεντ Ετιέν και το μόνο που μένει είναι να δώσει την οριστική του συγκατάθεση και 22χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός. Ο Μιραλάς θα εισπράξει κοντά στα 800.000 ευρώ για τον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά, ενώ αναμένεται να υπάρξει ρήτρα αγοράς του για του χρόνου το καλοκαίρι, η οποία θα φτάνει τα 2.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, με τον διευθυντή αθλητικού τμήματος, Δημήτρη Θεοδωρίδη να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ο Μιραλάς θα έρθει με τον ατζέντη του στην Αθήνα στις αρχές της νέας εβδομάδας για να υπογράψει τον ετήσιο δανεισμό τους στους ερυθρόλευκους.

Για τον 22χρονο άσο, εκτός από την ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Σταντάρ Λιέγης, η οποία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κοντράρει τον Θρύλο που φέρεται διατεθειμένος να του πληρώσει, χωρίς παζάρια, τα χρήματα του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...