Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Γίνε θεά του σεξ με τη βοήθεια των άστρων!

Γίνε θεά του σεξ με τη βοήθεια των άστρων!
Θέλεις να είσαι ακαταμάχητη και κούκλα; Τα άστρα σου δείχνουν πώς θα κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση τονώνοντας τα κατάλληλα ερωτικά σου  σημεία. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να πάρεις άριστα στον έρωτα!
Κριός: προσπάθησε να πάρεις τα ρίσκα σου και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και θα δεις ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν και αυτό! Κάνοντας νέα πράγματα θα νιώσεις πιο σέξι από ποτέ αφού θα ανακαλύψεις νέες αλήθειες! Ξεκίνησε από τα βασικά :  πες ναι στο σεξ στο αεροπλάνο , την παραλία ή ακόμη και το γραφεί σου και δες τη σεξουαλικότητα σου να χτυπάει κόκκινο!
Ταύρος:  αισθησιακή στο κρεβάτι και λάτρης της πολυτέλειας γενικά, λατρεύεις να σε κανακεύουν και να σε περιποιούνται! Το παν για εσένα είναι να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα αλλά και ένα αστραφτερό μπιζουδάκι καθόλου δε θα σε πείραζε! Αν δεν έχεις ήδη ένα σύντροφο τότε καλά θα κάνεις να χαρίσεις εσύ στον εαυτό σου την προσοχή που έχεις ανάγκη!
Δίδυμοι: τηλεφωνικό σεξ, σεξ μέσω μηνυμάτων  ή μέσω ίντερνετ όλα είναι σούπερ για εσένα αν ανήκεις στο ζώδιο του δίδυμου! Αν και ορισμένες το μόνο που αναζητούν είναι αγάπη , το λεκτικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για να συνεχίζεις! Τα πειράγματα είναι το στοιχείο σου και το φλερτ για εσένα είναι παιχνίδι!
Καρκίνος:  σίγουρα το φαγητό είναι το ευαίσθητο σημείο σου γι’ αυτό τι θα έλεγες αν συμπεριλάμβανες λίγη σοκολατίτσα  ή όποιο άλλο γλυκό θες στη διαδικασία σεξουαλικής αποπλάνησης του συντρόφου σου; Ξέρεις πολύ καλά ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι γι’ αυτό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να δείχνεις ακαταμάχητα σέξι είναι να του  μαγειρέψει το αγαπημένο του φαγητό!
Λέων: λατρεύεις να σε χειροκροτούν ότι και αν κάνεις και φυσικά αυτό δεν αλλάζει όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή ! Από  τον καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα σου μέχρι την επικίνδυνη  βιντεοκάμερα με την οποία σου αρέσει να αποθανατίζεις τις πολύ προσωπικές σου στιγμές δεν υπάρχει αμφιβολία ότι λατρεύεις την αλλαγή και το πιο πιθανό είναι να αλλάζεις ρόλους και στο κρεβάτι εξιστορώντας έτσι τη φαντασία τη δική σου και του ερωτικού σου συντρόφου!
Παρθένος: αγαπάς το αγνό και το καθαρό και άρα το σεξ στη φύση είναι για εσένα ότι καλύτερο.  Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το αγαπημένο σου μέρος στη φύση και να φέρεις μια πετσετούλα και να αρχίσεις το παιχνίδι!
Ζυγός: το να ψωνίζεις εσώρουχα ειδικά διαλεγμένα για μια καυτή ερωτική βραδιά με το σύντροφο σου είναι για εσένα κάτι σαν προκαταρτικό αφού νιώθεις ότι είσαι η πιο σέξι και ελκυστική γυναίκα του πλανήτη όταν έχεις φορέσει τα καλά σου! Αν βάλεις και την περιποίηση όπως το σπα μέσα στο πρόγραμμα σου θα δεις ότι θα τραβάς τους άλλους σα μαγνήτης και κανείς δε θα καταφέρει να σου αντισταθεί!
Τοξότης: δεν υπάρχει τίποτα που να σε ανάβει περισσότερο από το γέλιο εκτός ίσως μια πολύ σέξι ξενική προσφορά! Αν βρεις τα δύο αυτά στοιχεία σε ένα άντρα τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις βρει αυτό που ψάχνεις! Γενικά φρόντισε να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που διαθέτουν αίσθηση του χιούμορ και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και να γελάς!
Αιγόκερως: η πειθαρχία που σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο είναι αυτή ακριβώς που χρειάζεσαι για έχεις μια τέλεια σεξουαλική ζωή! Η περίπτωση ενός μεγαλύτερου άντρα είναι ίσως ιδανική για εσένα αφού έχει τη δυνατότητα να σε μάθει όσα θέλεις να ξέρεις έτσι ώστε να αναδείξεις την πιο ερωτική σου πλευρά!
Υδροχόος: η αντισυμβατική σου φύση είναι πολύ εύκολο να διεγερθεί από οτιδήποτε που είναι νέο σε εσένα ή λιγάκι διαφορετικό ακόμη και περίεργο! Μια έκπληξη σε σεξουαλικό επίπεδο είναι ότι καλύτερο για εσένα αφού λατρεύεις το απροσδόκητο.
Ιχθύς:  έχεις πλούσια φαντασία αλλά περιμένεις από το σύντροφο σου να μοιάζει με εσένα σε αυτό! Εκτιμάς όσο τίποτα η φαντασία του συντρόφου σου να ταιριάζει με τη δική σου έτσι ώστε να μη βαριέστε ποτέ ενώ η μουσική για εσένα είναι απαραίτητη αφού φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα .
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...