Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ραντεβού Κόκκαλη-Μαρινάκη στη ΠΑΕ

Το μεσημέρι (13:30) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα Γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ρίχνει νερό στο κρασί του ο πρόεδρος, αναμένονται εξελίξεις.
Ραντεβού Κόκκαλη-Μαρινάκη στη ΠΑΕ



Tο μεσημέρι έχει κλειστεί το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί (13:30) στα Γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. O 71χρονος πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας, που κάθε άλλο παρά καλή μοιάζει για τον Ολυμπιακό, είναι διατεθειμένος να "ρίξει νερό στο κρασί του" και να συνομιλήσει με τον Έλληνα εφοπλιστή. Το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που επίσης λέγεται ότι είναι πρόθυμος για συζητήσεις με τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε ζητήσει την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που είχε οριστεί τη Δευτέρα (15/1), ενώ μέχρι τώρα δεν έχει τοποθετηθεί στην επιστολή Μαρινάκη, ο οποίος από την πλευρά του δεν προέβη σε κάποια άλλη δήλωση, τηρώντας στάση αναμονής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...