Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Έκλεισε ο Μέγκιερι

Έκλεισε ο ΜέγκιεριΠέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Μέγκιερι και συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Στα 300.000 ευρώ η μεταγραφή από την Φερεντσβάρος, με τον 20χρονο τερματοφύλακα να αποτελεί επιλογή του Γιάννη Χρυσικόπουλου.



To βράδι της Δευτέρας (15/6) πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Μπαλάς Μέγκιερι και συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους μέχρι το 2014. Υπογραφές ακόμη δεν έπεσαν αλλά θεωρείται δεδομένο πως αυτό θα γίνει σύντομα. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 20χρονου (31/3/90) τερματοφύλακα, οι Πειραιώτες θα προσφέρουν 300.000 ευρώ στη Φερεντσβάρος ενώ 200.000 ευρώ θα πάρει ετησίως ο ποδοσφαιριστής. Ο νεαρός πορτιέρο θα αποτελέσει έναν εκ των τεσσάρων γκολκίπερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν και το κατά πόσο θα πάρει χρόνο συμμετοχής θα φανεί στη πράξη.

Ο ύψους 1.88μ, Μπαλάς Μέγκιερι, αποτελεί ανακάλυψη και επιλογή του Γιάννη Χρυσικόπουλου όπου και ανέλαβε την απόκτηση του Ούγγρου τερματοφύλακα. Στον Ολυμπιακό, πάντως, τους κακοφάνηκε το ψέμα του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τους παραπλάνησε πως ο 20χρονος γκολκίπερ υπήρξε βασικό μέλος της εθνικής του ομάδας κάτω των 20, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Αιγύπτου. Η αλήθεια είναι, πως δεν ήταν ο Μέγκιερι, αλλά ένας νεαρός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ (Πίτερ Γκουλάτσι), καθώς το νέο απόκτημα των ερυθρολεύκων δεν είχε πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στην εν λόγω διοργάνωση. Παρ' όλα αυτά, έκριναν σκόπιμο να τον πάρουν, πιστεύοντας τον ατζέντη, που τους είχε πει τα καλύτερα λόγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...