Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τα δεδομένα με Γέστε, Ντεζάγκα και Μιραλάς

Τα δεδομένα με Γέστε, Ντεζάγκα και ΜιραλάςΟ Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος μέσα στις επόμενες μέρες να ενισχύσει την ομάδα με τρεις μεταγραφές. Τι ισχύει και τα δεδομένα με τις περιπτώσεις των Γέστε, Ντεζάγκα και Μιραλάς.



Tη στιγμή που στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένονται ιστορικές αποφάσεις ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρολεύκων ενόψει της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι μέσα στις επόμενες μέρες να έρθουν σε πλήρη συμφωνία με τρεις παίκτες και συγκεκριμένα με τους Φραν Γέστε, Ασκάν Ντεζάγκα και Κέβιν Μιραλάς. Τι ισχύει και τα δεδομένα με τις περιπτώσεις τους. To αργότερο μέχρι την Παρασκευή (16/6) θα περιμένουν τις απαντήσεις των παικτών, εξελίξεις και εντός ημέρας (16/6).

Φραν Γέστε: Aνέβασε την προσφορά του ο Ολυμπιακός

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στον Ολυμπιακό βλέπουν στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή, τον αντικαταστάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, τον παίκτη όπου θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης των ερυθρολεύκων. Ο Φραν Γέστε έχει δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα αρκεί να καλυφθεί οικονομικά. Αρχικά υπήρξε μια μικρή διαφορά στα λεφτά, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζητούσε 1.400.000 ευρώ ενώ η διοίκηση του έδινε 1.100.000. Η μικρή αυτή διαφορά (300.000) πλέον καλύφθηκε καθώς η ΠΑΕ ανέβασε την προσφορά της στο 1.500.000 ευρώ για να πείσει τον Ισπανό μαέστρο να έρθει στον Ολυμπιακό και στα γραφεία του συλλόγου στην Πλ. Αλεξάνδρας περιμένουν το πολυπόθητο οριστικό "ναι" του Φραν Γέστε.

Ασκάν Ντεζάγκα: Ξεκάθαρος ο Ολυμπιακός απέναντι στον παίκτη

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα πρόταση στον 24χρονο άσο με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν τις 800.000 ευρώ και θα περιμένουν την οριστική απάντηση του Ασκάν Ντεζάγκα ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ, αλλά ο γερμανικός σύλλογος δείχνει να κάνει προσπάθειες ώστε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή. Ο Γερμανοϊρανός ακραίος μέσος αρχικά είχε συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους, αλλά το τελευταίο διάστημα, ο παίκτης δείχνει να κάνει τα δικά του παζάρια, αποσκοπόντας πιθανότατα στο να ανεβάσει την προσφορά της Βόλφσμπουργκ. Ο Ολυμπιακός, όμως, έγινε ξεκάθαρος στον Ντεζάγκα και θα περιμένει σύντομα (ακόμη και σήμερα, 16/6) την οριστική του απάντηση με τους περισσότερους στον Πειραιά να είναι αισιόδοξοι για αίσιο τέλος στη μεταγραφή.

Κέβιν Μιραλάς: Τελειωμένη θεωρεί τη μεταγραφή ο μάνατζερ του

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του Βέλγου επιτελικού μέσου από τη Σεντ Ετιέν, η γαλλική ομάδα έχει δώσει τη συγκατάθεση της, ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς σχολιάζει πως απομένουν λεπτομέρειές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά ο παίκτης δείχνει σκεπτικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ελλάδα. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή, οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει μαζί του στο οικονομικό κομμάτι και στον Πειραιά περιμένουν τα απαραίτητα έγγραφα από την Σεντ Ετιέν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Θα περιμένουν μέχρι και τη Παρασκευή (18/6) τις απαντήσεις των παικτών

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού σχολιάζουν πως ακόμη και σήμερα (Τρίτη, 16/6) πιθανότατα θα έχουν νεότερα όσον αφορά στις οριστικές απαντήσεις των τριών ποδοσφαιριστών (Γέστε, Ντεζάγκα, Μιραλάς) και τονίζουν πως μέχρι την Παρασκευή (18/6) το αργότερο, θα έχουν ξεκαθαρίσει οι υποθέσεις τους.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...