Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μάλλον μένει ο Αντώνης για ένα ακόμη χρόνο

Μάλλον μένει ο Αντώνης για ένα ακόμη χρόνοΟ Αντώνης Νικοπολίδης ενημερώνει την ΠΑΕ για την απόφασή του και μάλλον θα παραμείνει και τη νέα περίοδο κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Πυρετώδεις είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε όλα τα μέτωπα τις τελευταίες ημέρες τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μια από τις υποθέσεις που φτάνει προς το τέλος της, είναι αυτή του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Έλληνας πορτιέρο βρίσκεται στα γραφεία του Ολυμπιακού για να δώσει την απάντησή του στην ομάδα αναφορικά με το αν θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο την καριέρα του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το "ναι" είναι προ των πυλών.

Ο 39χρονος σκέφτεται να κάνει το χατίρι του προέδρου και να κρεμάσει του χρόνου τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάτι που σίγουρα αφήνει άπαντες ικανοποιημένους στο μεγάλο λιμάνι. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι ο βασικός τερματοφύλακας θα είναι εξασφαλισμένος για την επόμενη περίοδο και θα πρόκειται για τον Αντώνη.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα λύνεται οριστικά, καθώς ο Μέγκιερι δεν προορίζεται για βασικός, αλλά είναι επένδυση για το μέλλον, ο Παναγόπουλος... δεν έχει υπογράψει τελικά παρά το ότι ανακοινώθηκε, καθώς υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, ενώ με τον Πάρντο όλα είναι μετέωρα. Επομένως, πρέπει να αποκτηθεί έμπειρος τερματοφύλακας, ώστε να υπάρξει ομαλή αναπλήρωση του κενού του Νικοπολίδη την επόμενη περίοδο. Εν αναμονή των εξελίξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...