Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Καλοκαίρι 2010: Οδηγός Μαγιό

Καλοκαίρι 2010: Οδηγός ΜαγιόSpeedo, κοντά σορτσάκια, μακριά σορτσάκια, κολλητά ή φαρδιά. Τα υπέρ και τα κατά για όλους τους τύπους μαγιό και κατ’ επέκταση για όλους τους τύπους ανδρών. 

Η αγορά ενός μαγιό είναι ίσως πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη αγορά (κάπου διάβασα ότι είναι πιο κρίσιμη από την αγορά ενός σπιτιού, αλλά ας μην το παρακάνουμε).

Πάντως επειδή όντως με το μαγιό εκτίθεσαι σε μεγάλο βαθμό, η επιλογή απαιτεί σκέψη. Κατά κύριο λόγο, πρέπει να νιώθεις άνετα. Θα το φοράς όλη μέρα, θα είσαι ξαπλωμένος με αυτό, θα κολυμπάς με αυτό και θα παίζεις ασταμάτητα ρακέτες με αυτό. Άρα; Πρώτα προσέχεις να είναι άνετο και μετά να είναι ωραίο.

Σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο. Γιατί ως γνωστόν τα μαγιό των τελευταίων χρόνων προσφέρουν μήκος, γραμμές και υλικό, όλα σχεδιασμένα για να κολακεύουν κάθε διαφορετικό στιλ και εμφάνιση. Go for it.

«Ανδρικό bikini»; I don’t think so

Μπορεί να βολεύουν τις κινήσεις σου όσο κολυμπάς, μπορεί να προσφέρονται για πιο ιδανικό μάυρισμα και μπορεί να στεγνώνουν πιο εύκολα λόγω του υλικού τους, αλλά αν δεν παίζεις πόλο στον Ολυμπιακό, κάτω τα χέρια σου από τα Speedo. Αφήνουν πολύ λίγα από τα προσόντα σου στην αφάνεια και πίστεψέ με, αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε.

Όσο περήφανος και να νιώθεις για το σώμα σου, relax DON’T do it.

Το γνωστό και μη εξαιρετέο

Αν θέλετε να είστε cool και ωραίοι, χωρίς παρατράγουδα από τις καλοκαιρινές αναμνήσεις σας, ένα κλασικό κοντό μαγιό, το λεγόμενο boxer, είναι ό,τι πρέπει για κάθε παραλία. Από τον Αστέρα μέχρι το Αγκίστρι.



Το όνομα παραπέμπει αυτόματα στο σχήμα. Μπορεί να είναι μονόχρωμο (μαύρο για τους πιο σοφιστικέ, χρωματιστό για τους πιο παιχνιδιάρηδες), χωρίς αυτό το ένα χρώμα να είναι πολύ έντονο. Ίσως καλύτερα θα ταίριαζε ένα διακριτικό σχέδιο ή μία ρίγα, που σε συνδυασμό με ένα vintage T-shirt σε καθιστά πανέτοιμο για την άμμο αλλά και το beach bar που βρίσκεται ακριβώς από πίσω.

Δεν κάνεις surf; Τότε τι το συζητάμε;



Τα μακριά μαγιό τα έχουμε δει πολύ τώρα τελευταία στις παραλίες. Παραπέμπουν σε πολύ αθλητικούς τύπους και δη σε surfers. Τρελά σχέδια, μήκος μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο και συνήθως πολύ χαμηλοκάβαλα. Είναι σήμα κατατεθέν της δεκαετίας των 1990’s (και των Κυκλάδων), οπότε εσύ αποφασίζεις. Δεν είναι απαγορευτικά, όπως τα Speedo, αλλά σίγουρα θεωρούνται ντεμοντέ. Άσε δε που σου κάνουν και χάλια μαύρισμα. Παντού κατράμι και από τη μέση μέχρι τα γόνατα σαν το γάλα; Δε λέει. Εκτός, όμως, από αυτά των surfers, υπάρχουν και τα μακριά μεν και φαρδιά shorts, που όμως δεν φτάνουν στο γόνατο και είναι αρκετά κολακευτικά, αφού δίνουν ύψος στη φιγούρα σου, σε αντίθεση με τα boxers. Για τσέκαρέ τα.

Πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πεταλούδες

Αν δεν θες τα μάτια μας να κάνουν πουλάκια, μπορείς να παίξεις ανάμεσα σε ναυτικά χρώματα τύπου μπλε και λευκό. Για όποιο είδος μαγιό και αν επιλέξεις, είναι ιδανικά. Αν συνδυάσεις δε και ένα ψάθινο καπέλο, η μποέμ πλευρά του εαυτού σου θα αναδειχθεί πλήρως. Από την άλλη, αν είσαι πιο σπορ έχεις τη δυνατότητα να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου, όπως το πράσινο ή το κόκκινο του Μιτς (βλ. Baywatch). Πιο συγκεκριμένα, στα κοντά shorts και τα boxers ταιριάζουν πολύ οι καρό σχηματισμοί, ενώ στα «σερφάδικα» το χαβανέζικο στιλ. 


men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...