Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010: “Τις βουβουλέλες τις αγαπάμε και θα μείνουν”

Μουντιάλ 2010: “Τις βουβουλέλες τις αγαπάμε και θα μείνουν” 

 Δεν θα απαγορευτούν τελικά οι βουβουζέλες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Και αν πολλοί ήλπιζαν ότι οι παραδοσιακές τρομπέτες που παράγουν αυτό τον εκνευριστικό ήχο θα απαγορευόντουσαν τελικά απογοητεύτικαν καθώς ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ζέπ Μπλάτερ με μήνυμά του στο twitter δήλωσε: «Για να απαντήσω στα μηνύματα όλων σας για τις βουβουζέλες… Πάντα έλεγα ότι η Αφρική έχει ένα διαφορετικό ρυθμό, έναν διαφορετικό ήχο… Εσείς θα θέλατε να απαγορευτούν οι παραδόσεις των φιλάθλων στην χώρα σας;»

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ριτς Εμκοντό, ήταν πιο ξεκάθαρος λέγοντας: «Μόνο μια μειοψηφία είναι ενάντια στις βουβουζέλες. Είτε τις αγαπάς, είτε τις μισείς. Εμείς στη Νότιο Αφρική τις αγαπάμε. Οι βουβουζέλες είναι εδώ για να μείνουν και δεν θα απαγορευτούν ποτέ. Δείτε τις ως μέρος της κουλτούρας με το οποίο η Νότιος Αφρική πανηγυρίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ως φιλοξενούμενοί μας, σας παρακαλούμε να αγκαλιάσετε την κουλτούρα μας, να αγκαλιάσετε τον τρόπο που πανηγυρίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...