Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιοποικιλότητας και αιτία τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι αγρότες της Γαλλίας μετέτρεψαν το κέντρο του Παρισιού σε έναν τεράστιο κήπο.


Όσοι τυχεροί ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής στο Παρίσι αντίκρισαν ένα τεράστιο περιβόλι.  Εκατό πενήντα χιλιάδες φυτά και δέντρα μεταμόρφωσαν το κέντρο του Παρισιού από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων έως και την Αψίδα του Θριάμβου σε έναν τεράστιο κήπο.
Χρειαστήκαν μόλις δυο μέρες  για την προσωρινή μεταμόρφωση της πόλης του Φωτός. Αφορμή είναι  η παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας. Αιτία η ανάγκη των αγροτών της Γαλλίας να διαδηλώσουν και να γνωστοποιήσουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν!
Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κάτοικοι του Παρισιού θα επισκεφθούν τα Ηλύσια Πεδία το σαββατοκύριακο . Η εκδήλωση κόστισε 4,2 εκατομμύρια ευρώ και οργανώθηκε από την Ένωση των Νέων Γάλλων Αγροτών.
Οι αγρότες  με αυτό τον "ιδιαίτερο" τρόπο θέλουν να εντυπωσιάσουν και να ευαισθητοποιήσουν την κυβέρνηση για τις επίπονες προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου οι άνθρωποι των πόλεων να απολαμβάνουν καθημερινά τα προϊόντα τους.





http://news247.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OPWS AKRIVWS KANOUN KAI OI DIKOI MAS AGROTES........
POU KLEINOUN TOUS DROMOUS KAI XINOUN GALATA........
A RE TYRIA!!!!!!
VLAXOI!!!!!!!!!!!!
MIA ZWH APOLITISTOI ELLHNES!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

liga me tin agrotia

Ανώνυμος είπε...

EEEEEEEEEEEEEE............
OYST!!!!!!!!!!!!!!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...