Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Στην ουρά 48 ώρες για ένα εισιτήριο!

Στην ουρά 48 ώρες για ένα εισιτήριο!  

 Απέχουμε πάνω από μία εβδομάδα από τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο και της Μπάγερν του Λουίς Φαν Χάαλ, όμως ο πυρετός του... "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είναι ήδη πολύ υψηλός για τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να το πούμε βάζοντας το χέρι στη φωτιά για αυτούς των "νερατζούρι", καθώς περίπου 60 οπαδοί των πρωταθλητών Ιταλίας έπιασαν ήδη θέση από το πρωί της Πέμπτης έξω από την Λαϊκή Τράπεζα του Μιλάνου (Banca Popolare) επί της οδού Μασάουα 6, για να αποκτήσουν ένα από τα 5000 μαγικά χαρτάκια για τον τελικό που θα διατεθούν μέσω του συγκεκριμένου τραπεζικού οργανισμού.

Για όσους αναρωτηθούν αυτόματα πού είναι η είδηση σε αυτό το θέμα, να υπογραμμίσουμε ότι τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στην κυκλοφορία από τις 11 (τοπική ώρα) το πρωί του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει πως κάποιοι είναι αρκετά τολμηροί και αποφασισμένοι, περιμένοντας υπομονετικά και κρατώντας ονομαστική λίστα δύο ολόκληρες ημέρες (!) πριν τη μεγάλη στιγμή.

Δεν είναι όμως μόνο η ταλαιπωρία που μερικοί φίλοι της Ίντερ είναι αποφασισμένοι να αντέξουν αλλά και το υψηλό αντίτιμο του εισιτηρίου, καθώς από αυτά που θα διατεθούν το φθηνότερο εισιτήριο του τελικού κοστίζει 160 ευρώ αντιστοιχώντας στο τρίτο διάζωμα του "Μπερναμπέου", ενώ υπάρχουν και αυτά των 240 ευρώ για μία θέση στο δεύτερο διάζωμα του επιβλητικού γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης.  

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...