Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Zinedine Zidane: “Καλύτερα να πεθάνω παρά να ζητήσω συγγνώμη από τον Materazzi”

Zinedine Zidane: “Καλύτερα να πεθάνω παρά να ζητήσω συγγνώμη από τον Materazzi” 

Προτιμά να πεθάνει ο Zinedine Zidane παρά να ζητήσει συγνώμη από τον Marco Materazzi.
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το περιστατικό στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία ο Zidane δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη και δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει. 
Σε δηλώσεις του στην ισπανική “El Pais” ο “Zizou” τόνισε: “Απολογούμαι στο άθλημα, στους φιλάθλους, στην ομάδα μου. Μετά το παιχνίδι πήγα στα αποδυτήρια και τους ζήτησα να με συγχωρήσουν. Αλλά σε αυτόν δεν μπορώ. Ποτέ, ποτέ. Θα ήταν ατίμωση για μένα. Θα προτιμούσα να πεθάνω. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι και ποτέ δεν θέλω να τους ακούω να μιλάνε. Αν του έλεγα συγνώμη, θα ήταν σα να παραδεχόμουν πως αυτό που έκανε ήταν φυσιολογικό. Αλλά δεν ήταν. Αυτά συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Μου έχει συμβεί πολλές φορές αλλά εκεί ξέσπασα. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η μητέρα μου ήταν άρρωστη και βρισκόταν στο νοσοκομείο. Πολλοί έχουν βρίσει την μητέρα μου αλλά δεν αντέδρασα. Εκεί όμως το έκανα. Αν ήταν ο Kaka, ένα σεμνό και καλό παιδί, θα είχα ζητήσει συγνώμη. Αλλά όχι σε αυτόν”.
 
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...