Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Tζέσικα Σίμπσον:Δεν βουρτσίζει τα δόντια της!

«Δεν βουρτσίζω τα δόντια μου» δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον αφήνοντας αναπάντητα ερωτηματικά για το λευκό της χαμόγελο.

«Χρησιμοποιώ μόνο στοματικό διάλυμα. (…) Τα βουρτσίζω πού και πού, αλλά τα δόντια μου είναι εξαιρετικά δυνατά» αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Us», για τις καθημερινές της συνήθειες. Στην ίδια συνέντευξη, η Τζέσικα Σίμπσον, η οποία στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα με το βάρος της, δήλωσε ότι αγαπά όλα τα τηγανητά φαγητά, ενώ παραδέχτηκε ότι οι διατροφικές της συνήθειες δεν ήταν πάντοτε οι καλύτερες. «Μεγαλωμένη στο Τέξας, νόμιζα ότι το ψάρι είναι η ψαροκροκέτα! Δεν ακολουθούσαμε και την πιο υγιεινή διατροφή. Η μητέρα μου δεν με πίεζε να τρώω υγιεινά» δήλωσε σχετικά.

Η 29χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξητου πρώην συντρόφου της, Τζον Μέιερ, ο οποίος είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες από τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ δεν δίστασε να την αποκαλέσει «σεξοβόμβα». «Μπορεί στο μυαλό του να θεωρούσε ότι θα μου έκανε κομπλιμέντο, αλλά δεν ήταν έτσι. (...) Στις σχέσεις γενικότερα, έχοντας περάσει ένα διαζύγιο και δημόσιους χωρισμούς, δεν θέλεις να απογοητεύσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σου και θέλουν να είσαι επιτυχημένος στην αγάπη! Πρέπει να βρω το σωστό άντρα»







yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...