Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Στα δικαστήρια οι Sugababes


Δικαστικές περιπέτειες έχουν τον τελευταίο καιρό οι Sugababes αφού ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, η Keisha Buchanan, ζητά να πάψουν να χρησιμοποιούν αυτό το όνομα.


Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα ζητώντας να έχει ποσοστά του ονόματος Sugababes, το οποίο έχει φέρει πολλά εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 12 χρόνια από τις πωλήσεις δίσκων και συναυλίες. Εάν η απόφαση του δικαστηρίου βγει υπέρ της Keisha θα σημαίνει το πιθανό τέλος του γκρουπ που αποτελείται από τις  Heidi Range, Amelle Berrabah και Jade Ewen.
Άτομο από την δισκογραφική εταιρία δήλωσε στη Mirror “Οι Sugababes είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναικείες μπάντες ωστόσο εάν αλλάξουν το όνομά τους τότε θα έχει καταστροφικές συνέπειες στη μετέπειτα πορεία τους. Η Keisha ήταν ένα αναπόσπαστο μέλος από το ξεκίνημα και κατανοώ γιατί συμπεριφέρεται έτσι”.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η 25χρονη τραγουδίστρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν έφυγε από το συγκρότημα υποστηρίζοντας πως ουσιαστικά εκδιώχθηκε από τα άλλα δύο μέλη, Heidi και Amelle.
Μάλιστα, το ότι δεν ήταν επιλογή της η αποχώρηση από τις Sugababes τονίστηκε και στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε.
Τη θέση της πλέον έχει πάρει η 22χρονη Jade η οποία συμμετείχε στην προηγούμενη Eurovision εκπροσωπώντας την Αγγλία με το κομμάτι Its My Time.




cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...