Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η κρυφή σχέση του Mick Jagger με την Angelina Jolie (vid)


«Φωτιές» ανάβει το καινούργιο βιβλίο για τη ζωή του Brand Pitt και της Angelina Jolie καθώς μέσα σε αυτό αναφέρεται πως η Χολιγουντιανή ηθοποιός διατηρούσε δεσμό με τον Mick Jagger όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με το μοντέλο Jerry Hall.

Η συγγραφέας του βιβλίου υποστηρίζει πως η Jolie και ο Jagger ήρθαν περισσότερο… κοντά όταν το 1997 η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο βίντεοκλιπ των Rolling Stones με τίτλο Anybody Seen My Baby? Μάλιστα, τότε ήταν και εκείνη παντρεμένη με τον ηθοποιό Jonny Lee Miller. Επιπλέον, οι δυο σταρ είχαν ξανά δεσμό το 2003 δύο χρόνια πριν η Angelina γνωρίσει τον Brad Pitt. H Jenny Paul πέρασε έξι χρόνια ερευνόντας ενδελεχώς τη ζωή του Brand Pitt και της Angelina Jolie ώστε να γράψει το βιβλίο «Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story» το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα πηγαδάκια της showbiz.
Μέσα στο βιβλίο αναφέρεται πως η 34χρονη είχε ερωτικές επαφές με τον διάσημο ηθοποιό Ralph Fiennes και τον πρώην άνδρα της Miller όταν γνώρισε τον Pitt το 2004.




Ακόμη, ένα χρόνο πριν η Jolie έβγαινε με τον Ιρλανδό συνάδελφό της Colin Farrell ωστόσο τέσσερις μήνες μετά τον παράτησε εξαιτίας του αλκοολισμού του.
Η συγγραφέας, τέλος, ισχυρίζεται πως οι πληροφορίες προέρχονται από άτομα του στενού κύκλου της Jolie, όπως από τον φίλο της Texas Terri και του πρώην συντρόφου της μητέρας της, Bill Day.



cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...