Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Άλμα ρεκόρ με Harley-Davidson! (vid)


Το παγκόσμιο ρεκόρ κατέρριψε ένας Αμερικανός μοτοσικλετιστής για το μεγαλύτερο άλμα στον κόσμο με Harley-Davidson!


Αν και η προσγείωση σίγουρα ήταν... επώδυνη, ο Seth Enslow έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος αφού κατέρριψε 10ετές παγκόσμιο ρεκόρ! Συγκεκριμένα, ο παράτολμος μοτοσικλετιστής πραγματοποίησε άλμα 56 μέτρων με την Harley-Davidson XR1200 κοντά στο Sydney Harbour της Αυστραλίας. “Ήταν απίστευτο! Είμαι κατενθουσιασμένος”, είπε στην εφημερίδα Telegraph o Enslow, ο οποίος μετά το ρεκόρ αισθανόταν έντονους πόνους με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν πως είναι εντάξει.
Δουλέψαμε σκληρά για να φτιάξουμε αυτό το όνομα και είμαστε πανευτυχείς που προσγειώθηκε με ασφάλεια”, είπε ο εκπρόσωπος της Harley-Davidson.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο επίσης Αμερικανός Bubba Blackwell ο οποίος το 1999 στο Λας Βέγκας πήδηξε με τη μηχανή του σε ύψος 47.85 μέτρα.
Μάλιστα, πριν το 1999 κανείς δεν είχε καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του Evel Knievel από το 1975.
Το επίτευγμα του Enslow δε θεωρείται ρεκόρ Γκίνες αφού δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία στον συγκεκριμένο θεσμό ωστόσο δεν παύει να αποτελεί το νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Δείτε το βίντεο με το άλμα του Seth Enslow!





cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...