Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

"Το "ροζ" Dvd της Αλεξανδράτου"

"Όσον αφορά στο θέμα της "Εθνικής" μας πλέον πορνοστάρ...

Έλεος πια με όλους τους υποκριτές, που πάνε να μας πείσουνε ότι δήθεν η Αλεξανδράτου δε γνωρίζει τίποτα και θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας που έβγαλε το Dvd.

Απόδειξη; Δευτερά βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, έκανε εκπομπή ένας δημοσιογράφος ενός ένθετου της εφημερίδας του σταθμού (Sportday). Το ένθετο αυτό λέγεται ...


Let's go και αφορά σε club, κέντρα διασκέδασης, showbiz κτλ κτλ.

Ήταν λοιπόν καλεσμένος ο Ρέβης που ισχυρίζεται ότι είναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ μάνατζερ της Αλεξανδράτου. Ενώ κάνανε κουβέντα, του έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό. Ρωτάει ο δημοσιογράφος τον Ρέβη: "Με τον Σειρηνάκη (ο ιδιοκτήτηες της ομώνυμης εταιρείας πορνό που έβγαλε το Dvd) και την Τζούλια, θα κάνετε τίποτα, θα έχουμε στο μέλλον κάτι"; Και απαντάει ο Ρέβης: "Ναι, ναι, τώρα, ΗΔΗ ετοιμάζουμε, σε 2-3 μέρες ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ στα περίπτερα".

Μη μας δουλεύουν λοιπόν όλοι αυτοί, μανατζαραίοι, προαγωγοί, δημοσιογράφοι των μεσημεριανών και του κουτσομπολιού, ότι δήθεν δεν το ήξερε και παραμένει το κορίτσι που ξέραμε (σύμφωνα και με δηλώσεις της), ενώ λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να γίνει πορνοστάρ.

Ντροπή τους, ακόμη και σε όλους αυτούς που κρέμονται και ασχολούνται με ένα "αι#@$", όταν στην πραγματικότητα η χώρα γονατίζει από τόσα προβλήματα. Μαντήλι δεν έχουν να κλάψουν, 20 ευρώ βρήκαν όλοι ξαφνικά να διαθέσουν. Εδώ και 2 χρόνια ΟΛΟΙ τρέχουν πίσω απ'το βρακί ενός ψώνιου και του δίνουν αξία, δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδό μας προς τα έξω."

Αγανακτισμένος Αναγνώστης με όλες τις κουτσομπολίστικες εκπομπές που κάνουν δήθεν "δημοσιογραφία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...