Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Απίστευτη φάρσα οπαδού σε Τζον Τέρι!

http://www.freewebs.com/football-ownage/John%20Terry.jpg 
Ο Τζον Τέρι διέρχεται αναμφισβήτητα μία δύσκολη περίοδο της ζωής του ύστερα από την αποκάλυψη για το το ροζ σκάνδαλο που πρωταγωνίστησε και ανάμεσα στα χίλια προβλήματα που έχει στο κεφάλι του, προσωπικά και επαγγελματικά, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και οπαδούς που έχουν όρεξη για... φάρσες.




Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, φαν των "λιονταριών" παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη μπροστά στον 29άχρονο αρχηγός της Τσέλσι λίγο πριν την ανάμετρηση της Εθνικής Αγγλίας με την Αίγυπτο στο "Γουέμπλεϊ" και του ζήτησε ένα αυτόγραφο με μία 'ξεχωριστή" αφιέρωση:

"Στον Γουέιν, συγγνώμη", ήταν η αφιέρωση που ζητήθηκε από τον Τέρι με σαφή αναφορά στην εξωσυζυγική σχέση του με την πρώην σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ (!), γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του παίκτη των "μπλε".

"Με κοροϊδεύεις γαμ...ο;" ήταν η άμεση απόκριση του Τέρι όταν αντιλήφθηκε την διάθεση για χιούμορ από τον οπαδό, ωστόσο δεν αρνήθηκε να του υπογράψει το αυτόγραφο γράφοντας τελικά "Με τις καλύτερες ευχές μου, Τζον Τέρι".







sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...