Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Αντώνης Κανάκης Σχολιάζει τις δηλώσεις της Τζούλιας στον Αιμίλιο Λιάτσο

http://www.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAQAQ-KAwMEOIGI-ogrih4witsAAAAAogXAtwGharKZ2GhYT_F0ZcΟ Αντώνης Κανάκης και το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν το δικό τους καυστικό σχόλιο για όσα είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Πέμπτης.

Απευθυνόμενους στους τηλεθεατές, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Δουλεύουμε πάρα πολύ και γι' αυτό αποφάσισα σήμερα το βράδυ να κάνω σεξ. Επειδή όμως θέλω και εγώ, όπως ο κάθε καθημερινός άνθρωπος, να καταγράψω μια προσωπική μου στιγμή, χρειάζομαι δύο καμεραμάν, έναν μπούμαν, ένα σκηνοθέτη και μερικά φώτα για να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός στο σπίτι».

Το όνομα της Τζούλιας μπορεί να μην αναφέρθηκε αλλά είναι προφανές πως τα σχόλιά του αφορούν εκείνη....


Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο κάλεσε εκτάκτως σε απολογία την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την προβολή μέρους του βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε συνδυασμό με κυβερνητικές δηλώσεις. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία δηλώνει: «Στο κανάλι υπάρχει πλήρης ελευθεριότητα και ελευθερία κινήσεων, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για σατιρικού περιεχομένου πρόγραμμα σαν αυτό του Λάκη Λαζόπουλου», δηλώνει ο σταθμός. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό με το βίντεο, καθώς προβλήθηκε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, εκτός παιδικής ζώνης τηλεθέασης, με την απαραίτητη σήμανση, "μωσαϊκό" στα επίμαχα σημεία και "μπιπ" στα ηχητικά ντοκουμέντα για να καλύπτονται οι λεκτικές αναφορές της κ. Αλεξανδράτου στο κρεβάτι. Η εκπομπή δεν είχε σκοπό να εκμεταλλευθεί προς άγραν τηλεθέασης την επικαιρότητα της έκδοσης του βίντεο στο περίπτερο, αλλά να σατιρίσει τα σκληρά οικονομικά μέτρα, προβάλλοντας εξίσου σκληρό πορνό».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia sou antwni K A U L A! ! !

zetoni είπε...

ti mpratsa einai auta re antwnh????trela!!!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...