Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

All-star game: Nίκη των Ελλήνων με σόου Σόφο (Vid)

Σε ένα από τα πιο χοραστικά all-star game των τελευταίων ετών οι Ελληνες συνέτριψαν τους ξένους με 147-114 και κατέκτησαν για άλλη μία φορά τα πρωτεία. Μεγάλος, απόλυτος θα έλεγε κανείς πρωταγωνιστικής, ο MVP Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος αφού αρχικά έκανε επίδειξη χορού, έβαλε 42 πόντους.

Οπως καταλαβαίνετε και από το τελικό σκορ οι Ελληνες (ειδικά από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά) έκαναν πάρτι. Ο Big-Sofo ήταν σε φοβερά κέφια και σκόραρε κατά βούληση ακόμα και από τη γραμμή του τριπόντου. Ματαίως οι προπονητές των ξένων Ντέιβιντ Μπλατ και Νέναντ Μάρκοβιτς πάσχιζαν να τον σταματήσουν. Ο Σχορτσανίτης έσπασε το ρεκόρ ατομικής παραγωγικότητας σε all-star game ενώ το ίδιο συνέβη και με την ομάδα των Ελλήνων.
Το δικό της χρώμα στο Ηράκλειο έδωσε η Ελλη Κοκκίνου η οποία ανέβασε επικίνδυνα το θερμόμετρο πριν από το τζάμπολ με το δικό της ξεχωριστό σόου. Κατά τη διάρκειά του πάντως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να συγχρονίζεται με το ρυθμό.
Στο διαγωνισμό των τριπόντων ο Ντρου Νίκολας απέδειξε την κλάση του νικώντας στον τελικό τον Μάικ Μπράμος. Στα καρφώματα τέλος το ρεπερτόριο του Λανς Χάρις ήταν ανεξάντλητο. Ο Αμερικανός του Κολοσσού άφησε πίσω του τα "βαριά" ονόματα, αυτά του Τζος Τσίλντρες και του Μάρκους Χέισλιπ.
Greek Stars (Ζούρος-Μπαρτζώκας): Παπαλουκάς 13, Παπαμακάριος 15, Χαραλαμπίδης 8, Βουγιούκας 9, Πελεκάνος 16, Παπαδόπουλος 8, Καϊμακόγλου 13, Νικολαϊδης 13, Φώτσης 10, Καλαμπόκης, Σχορτσανίτης 42.
Rest Of The World (Μπλατ-Μάρκοβιτς): Έρτσεγκ 6, Χάρις 2, Χάισλιπ 4, Λούκας 13, Φράνσις 15, Γκρέγκορι 16, Τσίλντρες 8, Νίκολας 16, Μάιλς, Μπατίστ 17, Τεόντοσιτς 7, Κάρτερ 10.




contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...