Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

H μάχη του Μάντσεστερ, μεταφέρεται στο πόκερ!

H μάχη του Μάντσεστερ, μεταφέρεται στο πόκερ! 

Σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα News of The World,οι παίκτες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι δεν μένουν μόνο στην αντιπαλότητά τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά τραβούν το θέμα λίγο... παραπάνω. Με πρωτοβουλία του αμυντικού των «Κόκκινων Διαβόλων», Γουές Μπράουν, οι παίκτες των δύο ομάδων θα λύσουν ξανά τις διαφορές τους σε ένα τουρνουά πόκερ, το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα τοπικό κλαμπ του γκολφ.

Το μέρος όπου θα γίνει το τουρνουά θα διαμορφωθεί ανάλογα. Οι υπεύθυνοι του Mere Golf Club σχεδιάζουν να «ντύσουν» το κτίριο σε πρότυπα Λας Βέγκας, για να έχουν οι παίκτες την εντύπωση πως βρίσκονται σε ένα πραγματικό μεγάλο τουρνουά.
Φαίνεται λοιπόν πως το πόκερ εκτός από ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, χρησιμοποιείται και για... σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων. Ελπίζουμε μόνο το τουρνουά να γίνει... απουσία οπαδών, αφού είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν οι φίλαθλοι της μίας ομάδας σε ενδεχόμενο ήττας τους από την άλλη.

www.spor24.gr


1 σχόλιο:

aggeloukos είπε...

emeis 8a organwsoume kana poker tour??

sto telos 8a to ksexasoume to a8lima...

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...