Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Επεισόδιο Βούσινιτς με Νίνη στη φυσούνα

Ένα απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα στη φυσούνα του Ολίμπικο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Βούσινιτς ήταν σε έξαλλη κατάσταση προφανώς λόγω του αποκλεισμού και κοντοστάθηκε στο σημείο εκείνο, ψελλίζοντας διάφορα και περιμένοντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Όταν πλησίασαν οι πρώτοι και συγκεκριμένα ο Νίνης με τον Κατσουράνη, ο επιθετικός της Ρόμα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του νεαρού.

Οι γροθιές αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή, μιας και όσοι ήταν γύρω αντιλήφθηκαν αμέσως τι επρόκειτο να γίνει, μπήκαν στη μέση (κυρίως ο Σισέ που φέρεται να του είπε...

"αυτά κάνε τα σε μένα , όχι στον μικρό") και έδωσαν τέλος στο επεισόδιο.

Ο Βούσινιτς στις δηλώσεις του αργότερα, έδωσε μια δική του διάσταση για το επεισόδιο, λεγόντας πως πήγε να δώσει το χέρι του στο Νίνη και ο παίκτης του Παναθηναϊκού αντί να ανταποδώσει, τον έβρισε.
Ο επιθετικός της Ρόμα, εξάλλου, παραδέχτηκε πως η ομάδα του υποτίμησε τον Παναθηναϊκό: "Αντιμετωπίσαμε έναν σημαντικό και δυνατό αντίπαλο. Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι τον υποτιμήσαμε τον Παναθηναϊκό".


πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...