Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Είναι και αυτός τελικός!

 

Οκτώ ημέρες μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε (22:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΣΚΑΪ) σε έναν άλλο τελικό. Αυτή τη φορά όχι στο ουδέτερο και μισοάδειο Ελληνικό και με έπαθλο ένα τρόπαιο, αλλά στο «καταπράσινο» ΟΑΚΑ με τον κερδισμένο να εξασφαλίζει εκτός σοβαρού απροόπτου το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.

Οι πρωταθλητές μετά την απώλεια του Κυπέλλου και τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα χρειάζονται τη νίκη που θα θέσει τις πρώτες βάσεις για την υπεράσπιση του μοναδικού στόχου που τους έχει απομείνει. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη αβαντάζ ενός βαθμού έναντι του Ολυμπιακού στη βαθμολογία και αγκαλιάζουν την πρωτιά στην κανονική περίοδο με νίκη, ιδιαίτερα αν αυτή έρθει με διαφορά που να υπερκαλύπτει το -11 του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Το κλειστό θα «σφύζει» από κόσμο, αφού τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει αναμένεται να κάνουν φτερά μέχρι την ώρα του τζάμπολ από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», που μένουν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Οι Κυπελλούχοι με τη σειρά τους θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες και να τριτώσουν τις νίκες κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο κάνοντας το μεγάλο βήμα για να αποκτήσουν και φέτος πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που είδε τους παίκτες του να μην παρασύρονται από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν και να επικρατούν στο Ζάγκρεμπ της Τσιμπόνα, έχει δύο μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Γιάννης Μπουρούσης τέθηκε νοκ άουτ λόγω ίωσης, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λίνας Κλέιζα, ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...