Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Γιοβάνοβιτς: "Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα"

Γιοβάνοβιτς: "Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα" 

Μακάρι να παίξω καλά και να βάλω έναν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να το αφιερώσω στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Θέλω να προκριθούμε και να είναι μια πρόκριση αφιερωμένη στον κόσμο του Ολυμπιακού".

Με τις δηλώσεις του να διαδέχονται η μια την άλλη, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είχε καταστήσει σαφές ότι θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. 

Όμως, στον Πειραιά ουδέποτε έδειξαν με πράξεις ότι επιθυμούσαν να φέρουν τον Σέρβο στο μεγάλο λιμάνι και αυτός έριξε άγκυρα στο περίφημο λιμάνι της Αγγλιάς για τα "μάτια" της σπουδαίας Λίβερπουλ.

Ο άσος της Σταντάρ Λιέγης μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", τονίζοντας ότι συμφώνησε με τη Λίβερπουλ, αλλά παραμένει... οπαδός του Θρύλου. Μάλιστα, θέλει να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Europa League και να το αφιερώσει στους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Σέρβος παικταράς αποκάλυψε ότι "ναι, είναι οριστικό. Είναι οριστικό ότι υπέγραψα στη Λίβερπουλ. Αυτή την φορά, όσα διάβασες στο Ίντερνετ, ήταν αλήθεια. Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι σίγουρα χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Μιλάμε για ένα τεράστιο σύλλογο. Για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη".

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τι πραγματικά ίσχυσε, είπε: "Ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για τους λόγους που έχω αναφέρει και στο παρελθόν. Για τον κόσμο του, για την χώρα σας και φυσικά γιατί πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που κατακτά το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και συμμετέχει στο Champions League".

Αφού δήλωσε στη συνέχεια οπαδός του Ολυμπιακού και ότι θα συνεχίζει να τον υποστήρίζει, όπου και αν παίζει, συνέχισε: "Μακάρι να παίξω καλά και να βάλω έναν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να το αφιερώσω στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Θέλω να προκριθούμε και να είναι μια πρόκριση αφιερωμένη στον κόσμο του Ολυμπιακού". 

redplanet.gr

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...