ήθελα να ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο Στέλιο για τιμή που μου έκανε και με προσκάλεσε στην ομάδα που γράφει για το blog.
...
Εγώ κυρίως (όπως θα καταλάβατε από το όνομα που φαίνεται) θα ασχολούμαι κυρίως με το κομμάτι των συνταγών και γενικά της μαγειρικής και της κουζίνας . Σκοπός μου είναι όχι μόνο να σας δείξω κάποιες συνταγές αλλά να σας βοηθήσω να τις εκτελέσετε άψογα και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ανεξαρτήτως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγειρεύετε . Θα ξεκινήσουμε με κάποια βασικά πράγματα πάνω στη κουζίνα και κάποιες βασικές συνταγές όπου θα χρησιμοποιούμε συνεχεία . Λόγο του περιορισμένου χρόνου και της μη καλής προεργασίας που θα ήθελα αυτό θα ξεκινήσει από την επομένη φορά που θα γράψω στο blog . Φυσικά δεν θα σας αφήσω χωρίς να σας έχω δώσει ούτε μια συνταγή στην πρώτη μας επαφή .ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Κρόκοι αυγών : 7 τεμ.
Ελαιόλαδο : 1L
Μουστάρδα : 50g
Λίγο ξίδι
Λεμόνι(χυμός) : 1 τεμ.
Αλάτι-πιπέρι λευκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Τοποθετούμε τους κρόκους αβγών σε ένα μπολάκι, προσθέτουμε μουστάρδα, ξίδι, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει μους .
Προσθέτουμε σιγά-σιγά και με συνεχόμενη ροη το λάδι έως ότου ενσωματωθεί πλήρως .
Κατά διαστήματα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού .
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!
3 σχόλια:
Kalws ta matia mas ta duo, pou einai sa kampanario
Kalws k tin afentia mas, pou laxtara i koilia mas!!
Kalorizikos!!!
etsi etsi...na ginoume mia familia!
otan tha perneis tous xrysous skoufous thimisou apo pou xekinhses!!
Δημοσίευση σχολίου