Υλικά:.....
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 4 αυγά
- αλάτι ή ζάχαρη
- Bάζετε σ' ένα μπωλ το αλεύρι και προσθέτετε το γάλα σιγά-σιγά, τ' αυγά χτυπημένα, την κρέμα γάλακτος, το λάδι και την ζάχαρη ή το αλάτι.(ανάλογα αν θέλουμε γλυκιά ή αλμυρή)
- Στην συνέχεια αλείβετε με λίγο λάδι ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνετε να κάψει λίγο. Ρίχνετε κυκλικά 2 κουταλιές της σούπας χυλό, προσέχοντας να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού και αφήνετε να ροδίσει 2-3 λεπτά απο κάθε πλευρά.
Καλη επιτυχία!
greekcook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου