
Υλικά
2 αυγά
1 ½ φλιτζάνι γαλα φρεσκο.
½ ποτήρι νερό (ή όσο ‘πάρει’)
1 φλιτζάνι αλεύρι
400 γραμ. φέτα χοντροκομμένη ή τυρί γκίζα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
1.Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
2.Βάζουμε στο φούρνο ένα πυρέξ, στο οποίο έχουμε πρώτα ρίξει 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
3.Προθερμαινουμε το φούρνο στους 200 °C .
4.Βγάζoυμε το πυρέξ από το φούρνο, προσθέτουμε το μείγμα και από πάνω απλώνουμε τη φέτα. Ψήνουμε στους 200° C για 35-40΄.
Η πίτα μας είναι έτοιμη!
Φυσικά μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές προσθέτοντας οποιοδήποτε τυρί ή αλλαντικό από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου