Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ομαδικές μηνύσεις στον Παναθηναϊκό!



Η κόντρα Παναθηναϊκού - ΕΠΟ παίρνει άλλες διαστάσεις, σαφώς πιο σοβαρές από τις ανακοινώσεις για επικοινωνιακούς σκoπούς... Στην μηνυτήρια αναφορά του Βασίλη Κωνσταντίνου, η ΚΕΔ και οι διαιτητές απαντούν με ομαδικές μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση!



Συγκεκριμένα, οι 10 διαιτητές που αναφέρονται στην μηνυτήρια αναφορά του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, συν τα μέλη της ΚΕΔ και της ΕΠΟ (Σαρρής, Μπριάκος, Δούρος) θα υποβάλουν την Τετάρτη (22/5) μήνυση κατά του Βασίλη Κωνσταντίνου, υποστηρίζοντας πως όσα αναφέρονται σ' αυτήν δεν έχουν καμία απολύτως βάση.
Ταυτόχρονα, υπάρχει η πληροφορόα πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής προτίθεται να υποβάλει μήνυση στον Γιάννη Αλαφούζο για ηθική αυτουργία λόγω των δηλώσεων που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα που κατέληξε βεβαίως στην μηνυτήρια αναφορά του Κωνσταντίνου.
Αντιλαμβάνεται κανείς το μέτωπο που ανοίγει αυτή την ώρα, την στιγμή μάλιστα που ο Παναθηναϊκός περιμένει και το «ΟΚ» της ΕΠΟ για την αδειοδότηση.
Είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές «τραβούν το σχοινί στα άκρα» και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αύριο με την διάθεση που δείχνει τόσο η διοίκηση των «πράσινων», όσο και η Ελληνική Ομοσπονδία.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ως φυσικό πρόσωπο, θα κληθεί προφανώς να αποδείξει τον δόλο των συγκεκριμένων διαιτητών και των μέλων της ΚΕΔ, ανεξάρτητα βεβαίως από τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα σε ΟΥΕΦΑ και FIFA με απρόβλεπτες πλέον συνέπειες για όλους...

Πηγή: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...