Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τί ζώδιο είναι το ταίρι σου; Διάλεξε το σωστό δώρο να του χαρίσεις!

Το δώρο που θα του κάνεις αυτές τις μέρες έχει μεγάλη σημασία μιας και είναι μέρες γιορτινές και είναι κάτι που θα το θυμάται. Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να του χαρίσεις ανάλογα με το ζώδιο του για να του μείνεις για πάντα αξέχαστη!


Κριός: ένα ζευγάρι μπότες , μια ζώνη ή κάτι που θα ανανεώσει το λουκ του είναι ιδανικό για δώρο αυτές τις μέρες στον φιλάρεσκο Κριό! Επίλεξε ένα αξεσουάρ που τελειοποιεί το  λουκ του και θα σε λατρέψει!
Ταύρος: όλα τα γλυκά είναι ευπρόσδεκτα για τον Ταύρο σου! Το ζώδιο της απόλαυσης ξέρει να απολαμβάνει το καλό φαγητό και τα γλυκά γι’αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσει δεόντως ένα κουτί σοκολατάκια ή τα μελομακάρονα που είναι και μέσα στο πνεύμα των γιορτών! Αν το πορτοφόλι σου αντέχει ένα ρολόι ή μια καλή ζώνη είναι δώρα που θα τον κάνουν να πετάξει από τη χαρά του!
 Δίδυμοι: κεριά ή και κάτι για το σπίτι είναι ιδανικό για το γόη του ζωδιακού. Ακόμη ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του : από το άρωμα που είχε βάλει στο μάτι μέχρι το αγαπημένο του after save είναι πολύ χρήσιμα δώρα που θα του αρέσουν σίγουρα!
Καρκίνος: το ζώδιο που τυπικά έχει τον χαρακτηρισμό του πιο ευαίσθητου από τα 12 έχει ένα βασικό θέμα: λατρεύει την ποιότητα και την απαλότητα! Τι συνδυάζει και τα δύο; Ένα απαλό αλλά και κομψό πουλοβεράκι  ή καλτσούλες ή ακόμη και ένα ωραίο διακοσμητικό για το σπίτι του θα τον ξετρελάνουν!
Λέων: εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση που ήθελε να πάει και τελικά δεν τα κατάφερε, ένα πολύ καλό στυλό ή ακόμη και ρολόι ή γραβάτα αλλά και  μια κορνίζα για να καδράρει ότι θέλει είναι ιδανικό για το Λέων! Το  πιο ηγετικό ζώδιο του ζωδιακού αρέσκεται σε δώρα που μπορεί εύκολα να επιδείξει προκαλώντας το θαυμασμό των άλλων!
Παρθένος: το νέο μυθιστόρημα του αγαπημένου του συγγραφέα, το αγαπημένο του άρωμα ή και εξοπλισμό για το αγαπημένο του σπορ είναι ιδανικά δώρα για την περίσταση που θα τον κάνουν να τελειοποιήσει τις γνώσεις ή τον εξοπλισμό του όταν πάει για σκι ή τρέξιμο!
Ζυγός: το αγαπημένο του ποτό ή μια πετσέτα με το μονόγραμμα του θα τον στείλει στα Ουράνια! Ο Ζυγός λατρεύει τα δώρα έτσι κι αλλιώς και μόνο που τον σκέφτηκες και του πήρες έστω και το αγαπημένο του ποτό θα τον εξιτάρει!
Σκορπιός: αρωματικά έλαια ή να κανονίσεις μια ιδιαίτερη βραδιά για τους δύο σας ( από μια ιδιωτική προβολή στο σινεμά για τους δυο σας ή ότι άλλο φανταστείς) θα τονώσεις τη σεξουαλικότητα του απόλυτα αισθαντικού Κριού! Τόλμησε να κανακέψεις τη σεξουαλικότητα του και να έχει ζωγραφισμένο στα χείλη του ένα μόνιμο χαμόγελο!
Τοξότης: μια κάμερα, μια τσάντα ταξιδίου για να τον συντροφεύει σε όλα του τα ταξίδια είναι τα ιδανικά δώρα που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον συγκλονίσουν! Έτσι θα σε λατρέψει που του έκανες το δώρο που πάντα ήθελε!
Αιγόκερως: φυτά, οι αγαπημένες του ταινίες σε DVD είναι δώρα που θα εκτιμήσει δεόντως! Κανόνισε ένα γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο και οργάνωσε μια μοναδική βραδιά για τους δυο σας , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε αγαπήσει από την αρχή!
Υδροχόος: μια δωρεά στον όνομα του σε κάποιο ορφανοτροφείο , το νέο CD του αγαπημένου του τραγουδιστή ή η αγαπημένη του ταινία είναι δώρα που θα του αρέσουν πάρα  πολύ! Το ζώδιο που έχει τη φήμη του αλτρουιστή από τα υπόλοιπα του ζωδιακού θα πετάξει από τη χαρά του αν του χαρίσει κάτι τέτοιο!
 Ιχθείς:  εδώ οι προτάσεις είναι πιο υποκειμενικές! Το ζώδιο που λατρεύει την προσοχή των άλλων έχει την ανάγκη να δει κάτι τέτοιο και στο δώρο που θα του κάνεις: το δώρο πρέπει να δείχνει ότι ασχολήθηκες πολύ για να βρεις το ιδανικό δώρο και όχι ότι ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής γιατί είναι σαν να μην το πήρες! Ένα λαδάκι για το μπάνιο του ή κάτι που ξέρεις ότι για εκείνον είναι σημαντικό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του προσφέρεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...