Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 82-50

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 82-50 O Oλυμπιακός κινήθηκε σε ρυθμούς προπόνησης στο ΣΕΦ και νίκησε άνετα την ΑΕΚ με σκορ 82-50, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1, με την διαφορά να φτάνει μέχρι και το +40 (80-40).

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός σύντριψε 82-50 μια κακή ΑΕΚ στο (κεκλεισμένων των θυρών) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ματς κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» πρόλαβαν να προηγηθούν μέχρι και με 21 πόντους, ενώ η διαφορά έφτασε και το +40, 80-40. Κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» ο Κώστας Παπανικολάου με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Ο Μάρκο Κέσελι έμεινε εκτός δωδεκάδας ύστερα από απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς και τη θέση του πήρε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος πάντως ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δεν αγωνίστηκε. Εκτός έμεινε και ο επίσης τραυματίας Ζόραν Έρτσεγκ, αλλά και οι Χαλπερίν, Βασιλόπουλος. Η γνώριμη πεντάδα του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από τους Τεοντόσιτς, Σπανούλη, Παπανικολάου, Νίλσεν, Νεστέροβιτς, βρέθηκε στο παρκέ στο τζάμπολ του αγώνα. Ο νεαρότερος του αρχικού σχήματος εμφανίστηκε και με την περισσότερη όρεξη: ο Παπανικολάου μάζευε τα αμυντικά ριμπάουντ το ένα μετά το άλλο και σκόραρε και στην άλλη άκρη του παρκέ για το γρήγορο 10-0 των «ερυθρολεύκων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...