Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Εχασε» το χέρι του παίζοντας το καινούριο… Pro!

Ο Άντι Μάρεϊ ισχυρίστηκε ότι έσπασε το χέρι του, παίζοντας playstation! Ο Σκωτσέζος έθεσε σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Αλεσάντρο Νέστα έχει και παρέα! Ο Άντι Μάρεϊ τραυματίστηκε, παίζοντας playstation και διακινδύνευσε την υγεία του στο υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Σκωτσέζος έγραψε στο Twitter «έχασα από τον Ντάνι (σ.σ. Βαγιέρδου, ο φυσιοθεραπευτής του) στο καινούργιο pro evolution και νομίζω ότι έσπασα το χέρι μου. Έβαλα πάγο στο χέρι λόγω του playstation. Ώρα να μεγαλώσεις Άντι«.
Βέβαια η εφημερίδα Daily Exrpess έγραψε ότι ο φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν υπέστη διάστρεμμα και σύμφωνα με δήλωση ενός «φίλου» του Μαρεϊ στο έντυπο «η σεζόν στο τένις τελείωσε«.
Το σαββατοκύριακο ο Μάρεϊ παντρεύει τον αδερφό του, τον επίσης τενίστα Τζέιμι και την ερχόμενη εβδομάδα επρόκειτο να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Βαλένθια και να παίξει στο διπλό με τον αδερφό του. Τώρα;
 
sport24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mipws to exase apo tin poly malakia?

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...